EM Contouring

EM Contouring är en revolutionerande behandling för människor som vill ta bort oönskat fett på ett säkert och effektivt sätt och kan bestämma en bättre position i buken eller skinkorna. EM Contouring har utvecklats för att ge en ny lösning för patienter som vill omforma sin kropp och muskler. Denna medicinska teknik används för att stärka musklerna och dra åt huden.

Denna behandling kräver ingen bedövning och är helt smärtfri. Patienterna kan sitta bekvämt och koppla av under behandlingen medan enheten utför muskelsammandragningar motsvarande över 20 000 "crunches" i buken eller "squats" i glutes! Och det på bara 20 minuter per behandling.

EM Contouring använder magnetiska vågor, som de som används i en MR-maskin, för att tvinga muskler att dra ihop sig cirka 20 000 gånger på 20 minuter. Behandlingen syftade till att bygga muskler, men forskarna fann snart att det också dödade närliggande fettceller.


Hur fungerar EM Contouring?

Elektromagnetiska fält har använts inom medicin (inklusive urologi och gynekologi) i många år och är väletablerade på grund av sin effektivitet och säkerhet. Denna teknik använder ett riktat elektromagnetiskt fält med en intensitet uppmätt i Tesla och är baserad på Faradays elektromagnetiska induktionslag.

Det elektromagnetiska fältet passerar genom kroppen på ett icke-invasivt och icke-ablativt sätt. Det interagerar med motorneuroner för att orsaka supramaximal muskelsammandragningar. Exponering av musklerna för dessa sammandragningar leder till muskelförstärkning.

EM Contouring är en icke-invasiv medicinsk teknik som används för att stärka muskler och fast hud genom inverkan av det fokuserade magnetfältet på området som ska behandlas. Denna metod är idealisk för användning på stussen och magen och ger utmärkta resultat.

Till skillnad från frivilliga muskelsammandragningar är supramaximala sammandragningar oberoende av hjärnans funktion och är mycket mer effektiva.

EM Contouring använder ett specifikt frekvensområde som inte tillåter muskelavslappning mellan två på varandra följande stimuleringar, så muskeln fortsätter att tvingas dra ihop sig. Dessa extrema sammandragningsförhållanden kräver att muskeln anpassar sig och utvecklar muskelmassa över det behandlade området.
Nya studier har visat att en genomsnittlig ökning av buken muskelmassa på 15% till 16% observerades hos patienter som behandlades en till två månader efter EM Contouring behandling.

På bara fyra behandlingar blir resultaten synliga med en plattare och mer muskulös mage och / eller stramare (lyfta) stuss.

Under behandlingen aktiverar elektrisk stimulering celler och utvecklar muskelmassa. Efter en EM Contouring kroppskonturbehandling kommer patienter att uppleva samma känsla som efter träning med hög intensitet.

Systemet har dock begränsningar. Det är inte lämpligt för personer med övervikt. Dessa människor måste gå ner i vikt först innan de kan stärka musklerna. Om de inte gör det kommer det troligen att vara svårare att se någon skillnad. Genom att utföra en kombinationsbehandling med fettfrysning med kryolipolys är det möjligt att uppnå resultat. Våra terapeuter kommer att ta hänsyn till detta när de upprättar en personlig behandlingsplan.

EM Contouring har två applikatorer som kan behandla olika delar av kroppen, hos män och kvinnor:
Mage
Lår
Stuss ( rumpan )

Resultat EM Contouring kroppskonturering

Kroppskontureringsutrustningen kan variera per individ och även beroende på fettvävnadens tjocklek och matvanor efter behandlingen. Att följa våra råd före och efter din behandling bidrar verkligen till ett mer effektivt resultat av din behandling.Resultat EM Contouring kroppskonturering

Cirka 4-6 behandlingar krävs för att uppnå önskat resultat. Det är viktigt att behandlingen utförs enligt en behandlingsplan på 2 behandlingar per vecka. På detta sätt kan ett optimalt resultat uppnås.

Minskning av fettvävnad
Konturförbättring
Stramare hud
Mer muskulös kropp

Vanliga frågor om EM Contouring

Är en EM Contouring kroppskonturbehandling rätt för mig?
Denna behandling är lämplig för män och kvinnor från 18 års ålder.

Hur många EM Contouring behandlingar behövs?
Vårt råd är 4-6 behandlingar per problemområde. Behandlingar bör äga rum två gånger i veckan med en varaktighet på cirka 20-30 minuter.

Är en EM Contouring kroppskonturbehandling säker?
Den medicinska utrustningen på Kani Clinic är medicinskt certifierad i enlighet med CE-kraven. Mer än 100 000 behandlingar har redan utförts över hela världen. Det är en beprövad, mycket säker och effektiv icke-kirurgisk metod för muskeluppbyggnad. Hud uppstramande och figur korrigering.

Vilka områden kan behandlas?
Med vår utrustning kan vi behandla följande problemområden: buk, lår och stuss

Hur lång tid tar behandlingen?
Varje EM Contouring-behandling på en Body Contouring på Kani Clinic varierar från 20-30 minuter per behandlad zon. Det kan ta längre tid om mer än ett område behandlas. Under ditt intag kommer din specialist att berätta hur länge din behandling kommer att pågå.

Är EM Contouring behandling smärtsam?
Nej! Under de första fem minuterna av din behandling kommer du att känna tryck och värme i det behandlade området. Detta kan vara obekvämt, men inte smärtsamt. Strax efter kommer obehaget att försvinna.

Tips och råd efter en EM Contouring-behandling

Drick minst 2 liter vatten per dag
Massera det behandlade området i 5 minuter dagligen under de första två veckorna.
Träna dagligen (gå minst 30 minuter om dagen)
Följ en hälsosam livsstil med en varierad och hälsosam kost

1 zon per behandling

Antal behandlingar Pris
Intag och provbehandling 1000,-
1 behandling 1500,-
4 behandlingar 5500,-
6 behandlingar 7500,-

2 zoner per behandling

Antal behandlingar Pris
Intag och provbehandling 1000,-
1 behandling 2500,-
4 behandlingar 9000,-
6 behandlingar 13000,-