Easy Phytic Peel – peeling för akne och hyperpigmentering

Easy Phytic Peel från Skin Tech är en själv-neutraliserande peeling som innehåller glykolsyra, mjölksyra, mandelsyra och fytinsyra.

Detta är en ytlig peeling som exfolierar i epidermis, samtidigt som den stimulerar djupt ner. Den ger absolut ingen återhämtningstid.

Eftersom hudens ytliga skikt ofta skadas av sol, cigarettrökning och andra miljöföroreningar, är detta en potent antioxidantbehandling som dämpar fria radikaler och hjälper till att förebygga postinflammatorisk hyperpigmentering.

Det är också utmärkt för behandling av både tonårs- och vuxen akne. På grund av peelingens skonsamhet kan den användas för patienter som lider av atopisk dermatit, rosacea och för alla hudfärger och hudtyper.


Easy Phytic Peel – Behandlingstid:

Behandlingstiden är cirka 30 minuter, där du efteråt får en ny, fräsch och strålande hud. Du får inte tvätta bort peelingen och behandlingskräm som applicerats efter behandlingen, så planera dina behandlingar i enlighet med det, eftersom du inte heller kommer att kunna använda smink första dagen.

Under behandlingen kan du förvänta dig att uppleva en svag stickande känsla och i vissa fall lätt rodnad som kommer att dämpas efter ca 12 timmar. Redan dagen efter behandlingen kommer huden att känna sig len, fast och fräsch. Resultatet av behandlingen är att huden får mindre porer får den att känna sig ungdomligare och fräschare än den var före peelingen.

Du kan förvänta dig att se en hud: - Med mjukare yta runt de behandlade områdena
- Som ser yngre ut
- Som känns lenare och mjukare
- Som uppvisar en hälsosammare hudfärg
- Med mindre ytlinjer och rynkor
- Som ser och känns föryngrat.
- Med mindre porer

Detta är också en bra hudbehandling av nacken, dekolletaget och kan användas på armar, ben och rygg. Till skillnad från många andra kemiska peelings behövs ingen förbehandling eller speciella försiktighetsåtgärder innan du använder Easy Phytic Peel.

Man bör endast tvätta huden med Skin Tech Foaming Cleanser.

På grund av peelingens ytliga natur rekommenderas ett behandlingsprogram för att uppnå bästa resultat.

En peeling ska appliceras varje vecka i fyra veckor, följt av ytterligare två peelingar, varannan vecka, på totalt 6 peelingar.

Underhållspeeling kan göras var 4-6 veckor.
Med hjälp av specialkrämer med aktiva ingredienser för att behandla akne, pigmentering eller åldrande hud, är detta en underbar introduktion till kemisk peeling för de med känslig hud eller som aldrig har haft en peeling innan och vill på ett lättare sätt komma in i den underbara världen av kemisk peeling.